HP Aruba switches

Waarom HP Aruba switches ?

HP Aruba Switches

Aruba Networks en Hewlett Packard Enterprise switches bieden oplossingen voor elk professioneel netwerk. Of het nu gaat om kleine en middelgrote bedrijfsnetwerken of ook om upgrades van datacenter infrastructuur. Aruba Networks kan daarom voor elke toepassing de juiste switch bieden.

Hewlett Packard Enterprise Aruba is de marktleider in bedrade en draadloze netwerkoplossingen. Ze biedt ook een breed scala aan switches. Daarnaast locatie gebaseerde services en controllers. Controller loze toegangspunten worden ook aangeboden. Oplossingsbeheer kan zowel in de cloud als lokaal worden gedaan.

Aruba heeft de meest geavanceerde multi vendor veilige netwerktoegang oplossing op de markt. Aruba biedt dus het volledige product portfolio van kleine en middelgrote ondernemingen.

Flexibele werkomgeving

Het productportfolio van HP Aruba kan u Mobile First en Cloud First oplossingen bieden. Dit is om een ​​flexibele werkomgeving te realiseren. In tegenstelling tot andere providers is het concept van Aruba al jarenlang gebaseerd op rollen toegang. Dit is in plaats van op poort gebaseerde netwerken. Rol gebaseerde toegang tot het netwerk zorgt ook voor een veilige en consistente gebruikerservaring. Omdat toegang tot de infrastructuur vooral gebaseerd is op de rollen in de organisatie. Uiteraard is dit ook gebaseerd op de gebruikte apparaten. Maar daarnaast ook locatie en natuurlijk tijd.

Met een controller gebaseerd, controller vrij of cloud beheerd WiFi netwerk, kunt u eenvoudig een digitale werkplek implementeren. Hierin staat mobiliteit en productiviteit centraal. Dus met behulp van de nieuwste generatie 802.11ax draadloze toegangspunten hebt u overal snel toegang tot uw toepassingen.

De robuuste Aruba ClearPass voor BYOD en beleidsbeheer zal de veiligheid van het netwerk niet in gevaar brengen. Meer weten over uw wifi netwerk? Met Aruba Central Cloud Management of Aruba Airwave wordt netwerkbeheer eenvoudig. Deze tool zorgt voor beheer en bewaking van meerdere leveranciers.

HP Aruba en Hewlett Packard Enterprise bieden een uitgebreid portfolio aan switches. Deze switches bieden een oplossing voor ieder netwerk. Vanaf de branche office tot aan het datacenter.

HP Aruba Switch

Ze bieden een breed portfolio aan switch producten. Daarin bieden de switches oplossingen voor elk netwerk. Want dit gaat van vestiging tot datacenter. Dit is dus de ideale aanvulling voor draadloze projecten.

Alle Aruba switches zijn eenvoudig in gebruik en eenvoudig te installeren. Dit komt doordat er een integratie met Aruba Central, ClearPass Policy Manager en Airwave Network Management is. Hierdoor is de switch ook eenvoudig te beheren.

Deze switches hebben een verscheidenheid aan ontwerpen. Als eerste van kosteneffectieve vaste schakelaars tot aan uitgebreide modulaire schakelaars. Deze kunnen worden gestapeld met of zonder POE. Het aantal poorten varieert van 8 tot 48. Wij adviseren u hierin dan ook graag over de juiste switch.

Netwerk management

Netwerkbeheer is toch niet beperkt tot probleemoplossing. Met de intelligente beheer oplossingen van Aruba kunt u ook de netwerkprestaties proactief optimaliseren. Van de access laag tot aan het datacenter. Aruba Airwave of Central geeft u inzichten die de digitale werkomgeving ondersteunen.

Tot slot Aruba geeft u de vrijheid om een ​​beheer oplossing te kiezen die voldoet aan uw specifieke wensen en eisen. Bekijk de video:

Switching is better in Aruba Central

Via één paneel krijgt u full service AI inzichten. Kortom,  beveiliging en uniform beheer over het hele netwerk.
Invloedrijk AI-inzicht: Door middel van machine learning, geautomatiseerde workflow en continue monitoring. Dit is dus om uw belasting- en voorkoop problemen aan te leren.
Vergroot schaal en flexibiliteit:  Laat Aruba Central optreden als commandocentrum, maar dan voor alle netwerkoperaties. Beheer grote campussen en verspreide sites vanuit een gecentraliseerd centrum. 
Verbeterde security: Tot slot, verbeter de netwerksegmentatie. Voldoe daarnaast aan compliance vereisten. Uiteindelijk bescherm je bedrijfsactiviteiten via bekabelde en draadloze netwerken.

Waarom HP Aruba?

Simpel beheer door een OS

Eén besturingssysteem, hierdoor vereenvoudigde bediening. Door IT de flexibiliteit te bieden die nodig is om dezelfde hardware en software van de edge tot het datacenter in te zetten, kan het een consistente operator ervaring bieden. En tot slot het netwerkontwerp en uniform beheer vereenvoudigen.

Efficiëntie automatisering

Profiteer van de flexibiliteit van cloud-native software. Verbeter daarnaast de programmeerbaarheid en verminder handmatige taken. Hierdoor geniet je foutloze configuratie. Schakel een altijd actief netwerk in, zelfs ook tijdens het upgrade proces.

Snellere probleemoplossing

Gebruik de Aruba Network Analysis Engine (NAE) om realtime netwerk brede zichtbaarheid te krijgen. Zodat u problemen kunt oplossen voordat u gebruikers en bedrijven treft.

HP Aruba switches

Gebruik de volgende generatie infrastructuur van Aruba Networks om ervoor te zorgen dat uw netwerkstrategie in de toekomst betrouwbaar is. De netwerkswitches van Aruba zijn ontworpen om cloud, mobiel en internet  te ondersteunen. Daarnaast  zijn ze ontworpen om prestaties, automatisering en ingebouwde analysemogelijkheden te bieden. Dit is ook om de huidige en toekomstige zakelijke behoeften te ondersteunen. Investeer daarom in een netwerkinfrastructuur die grote hoeveelheden verkeer aan kan.  Voldoe altijd aan de steeds toenemende behoeften van gebruikers, apparaten en applicaties zonder kansen te missen. Aruba’s slimme switches zijn zeer geschikt voor edge access datacenters. Ze leggen de basis voor high-performance netwerken en hebben baanbrekende operationele efficiëntie, ingebouwde beveiliging. Daarnaast brengen ze flexibiliteit.

 

Gebruik de volgende generatie infrastructuur van Aruba Networks om ervoor te zorgen dat uw netwerkstrategie in de toekomst betrouwbaar is. De netwerkswitches van Aruba zijn ontworpen om cloud, mobiel en internet der dingen te ondersteunen en zijn daarnaast ontworpen om prestaties, automatisering en ingebouwde analysemogelijkheden te bieden om de huidige en toekomstige zakelijke behoeften te ondersteunen.

Scroll naar top