Vast en draadloos, nieuwe toegang met de Cisco Switch Catalyst 9300 serie

De Cisco Switch Catalyst 9300 serie omvat nu draadloze oplossingen, waaronder nieuwe toonaangevende Wi-Fi 6 (802.11ax) -toegangspunten en modulaire campuskernen. Een van de meest complete switches wat ons betreft. En u krijgt veel standaard extra functies om uw netwerk te beheren en veilig te maken.

De producten uit de Cisco Switch Catalyst 9300 serie bieden een end-to-end basis voor moderne intent-based netwerken – eenvoudig te bedienen en hebben een groot potentieel om aan de groeiende zakelijke behoeften te voldoen.

In het nieuwe netwerktijdperk moet u kunnen profiteren van draadloze technologie en voorop kunnen lopen in de Wi-Fi 6-standaard en de noodzakelijke bedrade infrastructuur om aan de verwachtingen te voldoen.

Profiteer daarnaast van minder uitvaltijd, optimale betrouwbaarheid van bedrade en draadloze oplossingen en verminder netwerk frustratie.

De 9200 en 9300 series heeft diverse specificaties, bekijk hieronder welk model voor u het het beste is. De Cisco Switch Catalyst 9300 serie is momenteel de meest complete switch met onder andere UPOE + en stack power. Met het nieuwe IOS XE beheert u nu ook naadloos vast en draadloze netwerken.

Network advantage en Network essentials heeft u de benodigde L2/L3 capaciteiten zoals OSPF, EIGRP, QoS, Vlans en andere functies. Cisco DNA helpt u verder met het beheren van uw netwerk en geeft u meer security en management inzichten om pro-aktief te acteren en simpele taken te automatiseren.

Cisco switches van de laatste generatie. https://lanbaas.nl/c/switches/cisco-switches/

Cisco DNA Digital netwerk architecture

Verbeter en ondersteun uw infrastructuur door op beleid gebaseerde automatisering, veilige verbindingen, intelligente analyse en zekerheid. Splits uw netwerk om de beste beveiliging, compliance en gestroomlijnde processen te krijgen. Gecentraliseerd beleidsbeheer. Bied ongekende draadloze prestaties in dichte omgevingen. Krijg end-to-end zichtbaarheid en hulp bij herstel. Hierdoor bespaart u tijd en geld.

Nu beschermt de versleutelde verkeersanalyse (ETA) die wordt ondersteund door Cisco IOS Flexible NetFlow in zowel bekabelde als draadloze omgevingen u tegen aanvallers en zelfs tegen versleuteld verkeer. Bovendien krijgt u hiermee zicht op malware en kunt u pro actief schaken, bovendien houdt u hackers buiten de deur.

Software Defined Access (SD Access) biedt op beleid gebaseerde segmentatie voor de beveiliging van gebruikers, applicaties en apparaten. Hierdoor krijgt u een extra verdedigings linie.

Drie abonnement opties – ten eerste Cisco DNA Essentials, Cisco DNA Advantage en tot slot Cisco DNA Premier – kunnen voldoen aan uw behoeften op het gebied van switching en draadloze technologie. Elk abonnementsniveau omvat flexibele voorwaarden en softwareondersteuning.

De Cisco Switch 9300 serie is verkrijgbaar in het Refresh programma.

Al deze nieuwe features zoals ETA (Encrypted Traffic Analysis), UPOE, POE+, Perpetual POE, Mgig. Van 80GB tot 480GB stacking power. Redudant power supplies en power stacking. Zitten standaard op de Cisco 9300 catalyst switch. Hierdoor krijg je supermooie functie die uw management en security verbeteren.

De Cisco Switch Catalyst 9300 serie ondersteunt containers voor bijvoorbeeld Wireshark of een embedded wireless controller (EWC) Met de 9300 serie ben je klaar voor WiFi 6. En met UPOE + power je monitors, buros, lampen, laptops en andere IOT devices.

Modellen zoals de 9300/9300L/9200/9200L zijn allemaal goed verkrijgbaar via het Cisco refresh programma. Bovendien bespaar je enorm op de prijs. En door het Cisco refresh programma krijg je dezelfde garantie als nieuw.

De Cisco Switch Catalyst 9300 serie is zo goed als nieuw!

Refurbished is zo goed als nieuw, sterker nog veel producten worden nu pas voor het eerst ingezet. Deze zijn afkomstig van overstock, zijn dus nog nooit gebruikt en worden nu als refurbished verkocht. Andere producten worden door Cisco opnieuw door het fabrieksproces gehaald.

Tijdens dit proces wordt de switch compleet schoongemaakt voorzien van nieuwe onderdelen en software. U mag het verschil tussen een nieuwe en refresh eigenlijk niet merken. Het is namelijk opnieuw gefabriceerd door Cisco, refubished is eigenlijk niet de juiste benaming het is dan ook Refresh.

Een leuke test is ook om een Cisco nieuw en Cisco Refresh tegelijk te kopen en deze naast elkaar uit te pakken. Je zult dan zien dat de dozen inderdaad anders zijn.

Het bekende Cisco zegel is wel aanwezig op beide verpakkingen. Tijdens het uitpakken zult u zien dat alles hetzelfde is ook qua indeling, pakpapier en plastic. Dit komt uiteraard ook doordat alles uit dezelfde fabriek komt. Het is immers allemaal Cisco certified en is goedgekeurd onder Cisco`s strenge kwaliteits normen.

Na ontvangst van de Cisco Switch Catalyst 9300

Na het uitpakken en opstarten zult u ook zien dat deze switches voorzien zijn van de laatste Cisco IOS software en updates. Uw conclusie zal zijn dat beide switches identiek zijn van binnen en van buiten.

Daarnaast is het mooie ook dat beide apparaten voorzien zijn van dezelfde garantie. Ook als u behoefte heeft aan de bekroonde Cisco services beter bekend onder SmartNet dan kunt dit op zowel nieuw als refurbished afsluiten.

U koopt met Cisco Refresh dan ook een stuk zekerheid, peace of mind. U kunt altijd bij Cisco terecht voor support, uw switch heeft namelijk een ELLW. De enhanced limited lifetime warranty, deze geeft u jaren support op de hardware.

Tot slot, als u een hoger service level nodig heeft voor uw netwerk apparaat dan kiest u voor een van de SmartNet diensten. Zodat uw 24/7 toegang heeft tot het TAC en recht heeft op software updates, bug-fixes en patches.

Waarom upgraden naar access points, draadloze controllers en switches uit de Catalyst 9000-reeks?

Overal beveiligd: Geïntegreerde beveiliging kan de omvang van een aanval verkleinen en helpen deze te stoppen voordat deze begint.

Eenvoud: Vereenvoudig netwerkbewerkingen door taken zoals inrichting en configuratie te automatiseren. Beheer uw Catalyst 9000-producten binnen enkele minuten met Cisco DNA Center.

Veerkracht Door de always-on en altijd beschikbare functies van de Catalyst 9000-serie producten kunt u genieten van ononderbroken service, zelfs tijdens de upgradeperiode.

U bent klaar om te schalen Het aantal apparaten (en bedreigingen) blijft toenemen. Net als het aantal kansen. Blijf op de hoogte van uitdagingen en innovaties door gebruik te maken van de voordelen van intent-based netwerken, zowel bekabeld als draadloos.

Kostenreductie: Het is niet nodig om twee besturingssystemen te beheren en te beschermen, waardoor bedrijfskosten worden bespaard. Catalyst 9000 draait op Cisco IOS XE Cisco IOS XE is een modern, modulair en programmeerbaar besturingssysteem dat de volledige functionaliteit ondersteunt van onze intent-based netwerkcontroller Cisco DNA Center.

Cloud-based

Gebruik de cloud om sneller te innoveren, resultaten wereldwijd te delen en proactief problemen op te lossen.

.

Netwerk-intelligentie

Pas netwerkintelligentie toe en bied inzicht in gepersonaliseerde ervaringen om downtime te minimaliseren en proactief te beschermen.

Optimaal beveiligd

Ingebouwde beveiligingsfuncties kunnen leren en zich aanpassen aan nieuwe bedreigingen door middel van zichtbaarheid, segmentatie en versleuteling.

Refurbished netwerk producten

Scroll naar top