Cisco Nexus switches voor uw datacenter.

Schaal uw datacenter voor het groeiend aantal users en de nieuwste toepassingen. De datacenter switches uit de Nexus 9000 Series leveren hoge prestaties en een dichtheid tot 400G. Maar daarnaast ook een zeer lage lage latentie en zijn zeer energiezuinig. De Nexus is programmeerbaar en bieden innovative software defined netwerk functies voor de automatisering van moderne datacenters.
Maak gebruik van schaling en bescherm uw investering met poorten met multi snelheden (1/10/25/50/100/400G).
De Nexus switch laad 50% sneller door slimme buffers en nul pakket verlies

Cisco Refresh onderscheidt zich van andere leveranciers van gebruikte apparatuur door het rigoureuze en gepatenteerde herfabricage proces. Dat is van toepassing op al onze producten. Alle herfabricage wordt uitgevoerd door door Cisco geautoriseerde reparatie fabrikanten met behulp van door Cisco geautoriseerde onderdelen, processen en normen. Gebruikte of gereviseerde apparatuur van derden en apparatuur die van buiten de geautoriseerde kanalen van Cisco is gekocht, lopen de volgende risico’s:

Onbekende historie of eigendomsgegevens. Het product kan een namaakproduct zijn of een beschadigd product die belangrijke software updates missen. De risico’s die hieruit voortvloeien zijn onder meer veiligheid, beveiliging en netwerkintegriteit.

Beperkte ondersteuning. Eventuele ondersteuning bestaat vaak uit vervanging van hardware. Nu netwerkintelligentie echter steeds meer in de software is ingebed, zijn zowel hardware- als softwareondersteuning essentieel om de volledige netwerkprestaties te behouden.

Hogere totale kosten. Onbekende kosten kunnen inspectie- en licentiekosten, kosten voor netwerkstoringen (ondersteuning, probleemoplossing en vervanging van onderdelen) en gederfde inkomsten als gevolg van bedrijfsuitval omvatten.

Kies daarom voor Cisco Nexus uit de refresh series

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Scroll naar top