Juniper Networks
Juniper Networks is een innovatieve leverancier van hoogwaardige routerings-, switching- en beveiligingsoplossingen, die in 2016 volledig is bijgewerkt. Toekomstgerichte, cloudgeoriënteerde open SDN-oplossingen bieden hoge prestaties, schaalbaarheid en beveiliging. Het brede productportfolio kan worden toegepast op elk deel van het netwerk: van datacenters tot LAN-campussen en serviceprovider-infrastructuren. Alle producten gebruiken een besturingssysteem genaamd “JUNOS”, waardoor een zeer uniforme en schaalbare configuratie wordt bereikt. Juniper Networks werkt samen met Mist Systems om de volgende generatie draadloze technologie te bieden die kan worden gecombineerd met een groeiend portfolio van hoogwaardige routerings-, switching- en beveiligingsproducten.

Innovatieve en schaalbare oplossingen bieden toegankelijkheid, hoge beschikbaarheid en beveiliging tegen de laagste kosten. De meeste producten van Juniper draaien op door JUNOS zelf ontworpen JUNOS, dus bijvoorbeeld het beheer van switches en routers is eigenlijk hetzelfde.

Beveiliging, routing en switching
Juniper Networks is actief op drie gebieden: beveiliging, routing en switching. Het voordeel van Juniper Networks is het propriëtaire besturingssysteem (OS) JunOS waarop alle netwerkcomponenten draaien.

JunOS
Junos is het besturingssysteem voor de gehele productlijn van Juniper Networks. Het besturingssysteem is modulair opgebouwd, waardoor functies eenvoudig kunnen worden toegevoegd en de hele functie exact hetzelfde is. Als gevolg hiervan zijn de functies in de uitwisselingsproductportfolio die worden weergegeven in de beveiligingsproductportfolio volledig dezelfde in functie en configuratie.

Wat zijn de voordelen van Junos?
Ingenieurs hoeven alleen een besturingssysteem te leren;
Eén trein; vier hoofdversies worden vier keer per jaar gelijktijdig uitgebracht voor alle netwerkapparatuur;
Vanaf januari 2018 ondersteunt elke hoofdversie drie jaar. Daarom is het niet nodig om te upgraden wanneer u contact opneemt met ondersteuning.

Wat zijn de voordelen van EX? Het JunOS-besturingssysteem kan op de volgende manieren worden beheerd: CLI, webinterface, JunOS Space en Sky Enterprise Geschikt voor MKB tot enterprise-model (groot) Virtueel chassis: stapeltechnologie van Juniper Networks Begin met de eerste model 10 Gigabit uplink-interface Zorg voor een model zonder ventilator met 12 poorten

Wat zijn de voordelen van QFX?

Het JunOS-besturingssysteem kan worden beheerd via de volgende methoden: CLI, webinterface, JunOS Space en Sky Enterprise
Hoogwaardige datacenter-switches met hoge dichtheid
Configuratie met hoge dichtheid
Uitgebreide automatiseringsopties: ondersteuning voor Python, Chef, Puppet en Zero Touch Configuration (ZTP)

routing
Routing is het vlaggenschipproduct van Juniper Networks. Het is een combinatie van SDN-ready routers die de toonaangevende systeemcapaciteit, dichtheid en prestaties bieden die bedrijven, serviceproviders en cloudoperators moeten hebben in onze altijd actieve hyperverbonden digitale wereld. .

Wat zijn de voordelen van routing?

Het JunOS-besturingssysteem kan op de volgende manieren worden beheerd: CLI en JunOS Space
Beschikbare virtuele versie, met dezelfde functies als de fysieke versie
Verkrijgbaar in compacte 1U-configuratie
Hoogwaardige router met hoge dichtheid

Toont alle 4 resultaten

Scroll naar top