Juniper switches
Juniper daagt u uit om ‘s werelds moeilijkste netwerkproblemen op te lossen. Vandaag de dag is complexiteit de moeder van alle problemen. Streven naar eenvoud is de drive van Juniper. De primaire focus ligt op datacenter en cloud. Juniper is door Gartner wederom uitgeroepen als marktleider voor datacenter en cloud switches.

Bij Juniper zijn we geneigd te geloven dat het netwerk het grootste voertuig voor informatie, begrip en menselijke vooruitgang is dat de planeet ooit heeft gekend. De taak om een ​​netwerk te leveren binnen het tijdperk van digitale transformatie, draait om het vermogen en de toewijding van onze individuen. Het heeft een homogene en toegewijde praktijk nodig – Juniper switches behoren tot de beste in de wereld.

Wij zijn ingenieurs. We zijn er trots op moeilijke problemen op te lossen. De grootste uitdaging van onze tijd is complexiteit. Dus vandaag hebben we een nieuwe obsessie:

Driving simplicity.

Staat uw Juniper switch niet tussen laat het ons weten. Wij zullen uw gewenste netwerk switch snel vinden in ons grote netwerk van trusted partners.

Toont alle 4 resultaten

Scroll naar top