Ben jij bekend met een Huawei switch? Huawei is een Chinese fabrikant met een zeer breed productportfolio, waaronder WLAN, switching, servers, opslag en beveiliging. De fabrikant levert oplossingen van kantoren en campussen tot datacenters en ISP-netwerken. Dankzij het gediversifieerde productassortiment kan Huawei betrouwbare, hoogwaardige totaaloplossingen bieden tegen concurrerende prijzen. Vanwege de snelle ontwikkeling van het R & D-centrum van Huawei bieden ze deze oplossingen op basis van de nieuwste technologie.

De markt

Op de operatormarkt heeft Huawei een geschiedenis van 25 jaar. Met de ervaring die op deze markt is opgedaan, wordt de positie van Huawei op de zakelijke markt steeds hoger. Hoewel het grootste deel van de omzet nog uit de operatorsmarkt komt, kent het segment voor de zakelijke ICT-markt de snelste groei met een omzetgroei van maar liefst 47%. Innovatie en ontwikkeling zijn Huawei’s DNA. 14% van de jaaromzet wordt gebruikt voor onderzoek en ontwikkeling (R&D). Er zijn wereldwijd meer dan 70.000 medewerkers in 16 R & D-centra. Het resultaat van deze enorme investeringen is te danken aan innovatieve high-end oplossingen die tot de “best in class” productportfolio behoren.

Rijpe producten met hun eigen chipsets worden door de markt goed ontvangen vanwege hun extreem hoge “prijsverhouding”. Met een  kunt u klanten een complete end-to-end-oplossing bieden. Huawei krijgt steeds meer erkenning en erkenning in de markt, wat er tot op zekere hoogte voor zorgt dat Huawei goede groeimogelijkheden biedt voor partners via haar IP-netwerk en IT-productportfolio. Het hoofdkantoor van Huawei in Nederland is gevestigd in Amsterdam en heeft meer dan 650 medewerkers.

Campus- en datacenter-switches

Een Huawei switch biedt prestaties van carrier-klasse en zijn geschikt voor omgevingen variërend van kantoor- en campusnetwerken tot datacenters en ISP-netwerken.

Huawei S5731-serie

De S5731-serie is de opvolger van de S5720-serie en is de volgende generatie switch met flexibele GE-toegangspoorten en 10GE-uplinkpoorten. S5731 is gebouwd op het algemene routeringsplatform (VRP), ondersteunt intelligent stack (iStack), flexibel Ethernet en meerdere beveiligingscontroles. Omdat S5731 veel unieke functies heeft, kun je hem gebruiken  voor toegang in het campusnetwerk van de onderneming of gigabit-toegang in het datacenternetwerk.

Huawei CloudEngines

Switches uit de Huawei CloudEngine-serie zijn 10G Ethernet-switches van de volgende generatie die ontworpen is voor datacenters en high-end campus netwerken. Het kenmerk van CloudEngines is hoge prestaties, lage latentie en open architectuur, waardoor volledige SDN-integratie mogelijk is.

Routing

Enterprise-routers uit de Huawei-serie zijn routers van de volgende generatie voor zakelijke klanten. De AR all-in-one router integreert meerdere diensten, zoals: routing, switching, 3G / 4G, WLAN, spraak- en beveiligingsfuncties in één apparaat. De serie is volwassen, stabiel en stil en levert hoge prestaties voor kleine en grote netwerken, waardoor de productiviteit wordt verhoogd tegen een lagere prijs.

Toont alle 11 resultaten

Scroll naar top