Ben jij op zoek naar een nieuwe HP Aruba switch? Aruba biedt kleine bedrijven betaalbare, veilige en betrouwbare bedrade en draadloze oplossingen. Een nieuwe HP Aruba switch kan worden ondersteund door beperkte IT-middelen en zijn daarnaast eenvoudig in te stellen en te beheren.

De Aruba switches zijn speciaal ontworpen voor de digitale werkplek, maar is ook geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Met geavanceerde beveiligings en netwerkbeheertools zoals Aruba ClearPass Policy Manager en Aruba AirWave is deze eenvoudig te implementeren en te beheren.

Aruba-switches kunnen schaalbaarheid, sterke beveiliging, betrouwbaarheid, stapelmogelijkheden en ook gebruiksgemak bieden voor edge , branch en MKB implementaties.

Met de ondersteuning van het cloud gebaseerde Aruba Central kunt u dus snel afgelegen filialen opzetten, bijna zonder de hulp van IT.

De Aruba switches
Betrouwbare en veilige toegang. Verbeterde toegangsbeveiliging, ACL, verkeersprioriteit, sFlow en tot slot IPv6-hostondersteuning.

Cloud beheer
Versnel implementatie dus op afstand met Aruba Central.

Een dashboard
Een soepel netwerk een vaste en draadloze ervaring in overeenstemming met Aruba ClearPass Policy Manager en AirWave Network Management.

Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

Scroll naar top