Nieuwe HP aruba switches

Waarom Aruba? Aruba biedt kleine bedrijven betaalbare, veilige en betrouwbare bedrade en draadloze oplossingen. Ze kunnen worden ondersteund door beperkte IT-middelen en zijn eenvoudig in te stellen en te beheren.

De Aruba switches zijn, speciaal ontworpen voor de digitale werkplek, is geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Met geavanceerde beveiligings- en netwerkbeheertools – Aruba ClearPass Policy Manager en Aruba AirWave – is deze Layer 2/3 switches zijn eenvoudig te implementeren en te beheren.

Aruba-switches kunnen schaalbaarheid, sterke beveiliging, betrouwbaarheid, stapelmogelijkheden en gebruiksgemak bieden voor edge-, branch- en MKB-implementaties.

Met de ondersteuning van het cloudgebaseerde Aruba Central kunt u snel afgelegen filialen opzetten, bijna zonder de hulp van IT.

De Aruba switches
Betrouwbare en veilige toegang. Verbeterde toegangsbeveiliging, ACL, verkeersprioriteit, sFlow en IPv6-hostondersteuning.

Cloud beheer
Versnel implementatie op afstand met Aruba Central.

Een dashboard
Een soepel netwerk een vaste en draadloze ervaring in overeenstemming met Aruba ClearPass Policy Manager en AirWave Network Management.

 

Resultaat 1–24 van de 28 resultaten wordt getoond

Scroll naar top