HP Aruba

Hewlett-Packard Enterprise HP Aruba is marktleider op het gebied van bedrade en draadloze netwerkoplossingen en biedt een breed scala aan switches, locatiegebaseerde services, controllers en controllerloze access points. Oplossingsbeheer kan zowel in de cloud als lokaal worden gedaan. Aruba heeft de meest geavanceerde en uitgebreide multi-vendor veilige netwerktoegangsoplossing op de markt. Aruba biedt het volledige productportfolio van kleine en middelgrote ondernemingen tot zakelijke klanten.

Het productportfolio van Aruba kan u dus Mobile First-Cloud First-oplossingen bieden om een ​​flexibele werkomgeving te realiseren. In tegenstelling tot andere providers is het concept van Aruba al jaren gebaseerd op op rollen gebaseerde toegang in plaats van op poortgebaseerde netwerken. Rolgebaseerde toegang tot het netwerk zorgt voor een veilige en consistente gebruikerservaring, omdat toegang tot de infrastructuur vooral gebaseerd is op de rollen in de organisatie, de gebruikte apparaten, locatie en tot slot tijd.

Met een controller-gebaseerd, controller-loos of cloud-beheerd Wi-Fi-netwerk, kunt u eenvoudig een digitale werkplek implementeren waarin mobiliteit en productiviteit centraal staan. Met behulp van de nieuwste generatie 802.11ac draadloze toegangspunten hebt u overal snel toegang tot uw toepassingen. De robuuste Aruba ClearPass voor BYOD en beleidsbeheer zal de veiligheid van het netwerk niet in gevaar brengen. Meer weten over uw wifi-netwerk? Aruba Central Cloud Management of Aruba Airwave, een netwerkbeheertool van meerdere leveranciers, maakt beheer en monitoring eenvoudig.

Aruba-Switches

Aruba Switches van Hewlett Packard Enterprise bieden een breed portfolio aan switch producten. Deze switches bieden oplossingen voor elk netwerk. Van vestiging tot datacenter. Dis is dus de ideale aanvulling voor draadloze projecten. Alle Aruba switches zijn eenvoudig in gebruik en daarnaast eenvoudig te installeren. Door de integratie met Aruba Central, ClearPass Policy Manager en Airwave Network Management is de switch ook eenvoudig te beheren.

Er zijn veel varianten van switches, van kosteneffectieve vaste switches tot uitgebreide modulaire switches, die kunnen worden gestacked met of zonder POE, en het aantal poorten varieert van 8 tot 48. Wij adviseren u graag over de juiste switch.

Resultaat 1–24 van de 30 resultaten wordt getoond

Scroll naar top