Op zoek naar een nieuwe Cisco switch? Switches zijn een essentieel onderdeel van elk netwerk. Ze verbinden meerdere apparaten zoals computers, draadloze toegangspunten, printers en servers op hetzelfde netwerk in een gebouw of campus. Met de schakelaar kunnen aangesloten apparaten informatie delen en met elkaar communiceren.

Onbeheerde Switch
De onbeheerde netwerkswitch is zo ontworpen dat u hem alleen maar hoeft aan te sluiten. Op deze manier is de switch direct inzetbaar: er is geen configuratie nodig. Unmanaged switches worden gebruikt voor basisverbindingen. Ze komen veel voor in thuisnetwerken of op locaties waar slechts een paar andere poorten nodig zijn (bijvoorbeeld in uw bureau, laboratorium of vergaderruimte).

Beheerde switch
Beheerde switches bieden betere beveiliging, meer functies en flexibiliteit omdat u ze kunt configureren voor uw netwerk. Hierdoor kunt u het netwerk beter beschermen en de servicekwaliteit verbeteren voor gebruikers die toegang hebben tot het netwerk.

Netwerkhubs en switches
Een netwerkhub is het centrale verbindingspunt voor apparaten op een lokaal netwerk (LAN). Maar de hoeveelheid bandbreedte die gebruikers kunnen delen op een hub-netwerk is beperkt. Hoe meer apparaten u aan de hub toevoegt, hoe langer het duurt voordat de gegevens de bestemming bereiken. Switches overwinnen deze en andere beperkingen van netwerkhubs.

Grootschalige netwerken kunnen meerdere schakelaars bevatten die verschillende sets computersystemen met elkaar verbinden. Deze schakelaars zijn meestal verbonden met routers die internettoegang bieden voor aangesloten apparaten. Bekijk ons actuele aanbod bij uw zoektocht naar een nieuwe Cisco switch.

Toont alle 14 resultaten

Scroll naar top