Switches netwerkapparatuur van Cisco

Cisco switches zijn constant aan het leren, aanpassen en beschermen. Leg de basis voor geweldige resultaten in uw datacenter, core of edge. Dit is een nieuw tijdperk van intent-based networking.

De keuze uit implementatieopties – traditionele, cloudbeheerde of volledig gestructureerde beheerde modi – en functies, uitbreidingen, poortsnelheden en interfacetypes van 1G tot 100G.

De LAN-switches van Cisco (bekabeld, modulair, core, distributie en toegang) zijn ontworpen voor het nieuwe tijdperk van intent-based networking.

Switches, routers en draadloze toegangspunten
Switches, routers en draadloze toegangspunten vormen de basis van het netwerk. Apparaten die op het netwerk zijn aangesloten, kunnen het gebruiken om met elkaar en met andere netwerken (zoals internet) te communiceren. Switches, routers en draadloze toegangspunten vervullen zeer verschillende functies in het netwerk.
Switches vormen de basis van de meeste bedrijfsnetwerken. De switch fungeert als controller en verbindt computers, printers en servers met het netwerk in het gebouw of de campus.

Met de switch kunnen apparaten op het netwerk met elkaar en met andere netwerken communiceren, waardoor een gedeeld resourcenetwerk ontstaat. Door informatie te delen en middelen toe te wijzen, kan de overstap geld besparen en de productiviteit verhogen.

Er zijn twee soorten switches om uit te kiezen, ze vormen de basis van uw netwerk: Office en Cloud Managed.

Met een beheerde switch op kantoor kunt u uw LAN configureren en bewaken, zodat u uw netwerkverkeer beter kunt beheren.
Heeft u een klein IT-team?

Een cloud managed  switch kan uw netwerkbeheer vereenvoudigen. U krijgt een eenvoudige gebruikersinterface, full-stack beheer op meerdere locaties en automatische updates direct naar de switch.

Resultaat 1–24 van de 261 resultaten wordt getoond

Scroll naar top