Refurbished switches van Cisco zijn van top kwaliteit, ze zijn volledig gecontroleerd, schoongemaakt en onderdelen zijn vervangen. Met een lifetime garantie is het eerste risico afgedekt. De meeste Cisco switches zijn afkomstig van buy backs, overstock, lease, en andere bronnen wereldwijd.
Zo goed als nieuw of misschien wel beter als nieuw.

De redenen om te kiezen voor refurbished

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor “gecertificeerde refurbished” producten, de belangrijkste reden is: het product zelf. Eenmaal van een geautoriseerde leverancier, is het in alle opzichten hetzelfde als de nieuwe leverancier. Niet per se de belangrijkste reden, maar het grootste voordeel is: lagere investering.

Vooral op het gebied van netwerkproducten is de refurbished hardwaremarkt weer erg populair. Cisco Refresh is een goed voorbeeld. Organisaties willen bestaande hardware blijven gebruiken, en het beste kunnen producten die lang aan de wensen en eisen voldoen kunnen uitbreiden. Bovendien heeft de opkomst van Software Defined Networking (SDN) en Network Function Virtualization (NFV) gezorgd voor een hogere beschikbaarheid van volwassen productlijnen op de markt (zoals switches, routers, unified computing en firewall-apparatuur).

Cisco lanceerde in 2001 het Cisco Certified Refurbished Equipment (CCRE) -programma om hoogwaardige refurbished producten te leveren. Daarom kan het de groeiende grijze markt compenseren en gebruikers een concurrerend en betrouwbaar alternatief bieden met lagere investeringen. Het huidige Cisco Refresh-programma biedt dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid. Door de ruime beschikbaarheid van producten en dezelfde garanties als nieuwe producten is Refresh geen alternatief, maar de eerste keuze van veel organisaties.

De geschiedenis

Cisco Systems, Inc. is een bedrijf opgericht in 1984 dat oorspronkelijk gespecialiseerd was in routers. Tegenwoordig produceert en verkoopt Cisco een grote variëteit aan netwerkapparatuur voor grote bedrijven en telecombedrijven.

Alhoewel Cisco niet het eerste bedrijf was dat een router ontwikkelde en verkocht, was het wel het eerste bedrijf dat succesvol een multi protocol router ontwikkelde, waarmee eerder incompatibele computers met elkaar konden communiceren. Met de opkomst van het IP-protocol werd het belang van deze routers minder.
De naam “Cisco” is een verkorting of aphaeresis van San Francisco. Volgens John Morgridge, medewerker en voormalig leider van Cisco, hebben de oprichters de naam en het logo bedacht toen ze naar Sacramento reden om het bedrijf te registreren. De naam van het bedrijf werd van origine geschreven met een kleine c vanwege de afkomst: “cisco Systems”. Tegenwoordig heet het bedrijf officieel “Cisco Systems, Inc.”

Cisco is marktleider op het gebied van IT Netwerken. Cisco is begonnen met het maken van routers. Tegenwoordig maakt Cisco ook switches, firewalls draadloze oplossingen en meer. Wij bieden nieuw en refurbished Cisco hardware.
Denk aan de Cisco Catalyst 3850, 2960, 3650, 9000 en meerdere modellen uit deze serie.

De informatievideo

Resultaat 1–24 van de 258 resultaten wordt getoond

Scroll naar top