Netwerk switch

Koop uw Cisco netwerk switch bij een gecertificeerde Cisco partner. Op deze manier bent u voorzien van gecertificeerde netwerk apparatuur met geldige licenties. Een van de speerpunten zijn Cisco Refresh refurbished switches. Deze zijn door Cisco remanufactured (gereviseerd) en voorzien van nieuwe onderdelen en de laatste software updates. Uw switch heeft een geldige licenties en is door de strenge keurig van Cisco gekomen. U zult het verschil tussen refresh en nieuw niet merken aan de performance en support. Het enige verschil is de prijs en de doos.

Uiteraard kunt u ook terecht voor nieuw apparatuur bij ons. Als Cisco select partner zijn gecertificeerd door Cisco en geautoriseerd business partner.

Over Cisco refresh

Als u geen nieuwe apparatuur kunt kopen, is Cisco Refresh een concurrerend en betrouwbaar alternatief. Na herfabricage en certificering door Cisco hebben bijgewerkte Cisco-producten dezelfde Cisco-garantie en service ondersteunings opties als gelijkwaardige nieuwe producten.

Een van de mooie dingen van Cisco Refresh is dat ook de courante modellen in het Refresh programma voorkomen. Denk aan de Catalyst 9000 series, of de NGFW Firewalls. Meer dan 6000 artikelen op voorraad en klaar om te shippen.

Over de Cisco Catalyst 9000 series switches

De producten uit de Cisco Catalyst 9000-serie bieden een end-to-end basis voor moderne intent-based netwerken – eenvoudig te bedienen en met een groot potentieel om aan de groeiende zakelijke behoeften te voldoen. In het nieuwe netwerktijdperk moet u kunnen profiteren van draadloze technologie en voorop kunnen lopen in de Wi-Fi 6-standaard en de noodzakelijke bedrade infrastructuur om aan de verwachtingen te voldoen.

Resultaat 1–24 van de 319 resultaten wordt getoond

Scroll naar top