Routers

De router verbindt meerdere netwerken met elkaar. Ze verbinden computers op deze netwerken met internet. De router zorgt ervoor dat alle computers op het netwerk een internetverbinding delen, waardoor er geld wordt bespaard.

De router fungeert als afzender. Analyseer de gegevens die via het netwerk worden verzonden, bepaal de beste reisroute en verstuur de gegevens.

De router verbindt uw bedrijf met de wereld, beschermt informatie tegen beveiligingsrisico’s en kan zelfs bepalen welke computers voorrang hebben op andere.

Naast deze basisnetwerkfuncties hebben routers ook andere functies die netwerken eenvoudiger en veiliger kunnen maken. Afhankelijk van uw beveiligingsvereisten kunt u bijvoorbeeld een router met een firewall, virtueel particulier netwerk (VPN) of IP-communicatiesysteem (internetprotocol) kiezen.

Hoe netwerkswitches en routers combineren?

Mogelijk moet u het aantal poorten verhogen dat op de router kan worden aangesloten. In dit geval kunt u de netwerkswitch configureren om verbinding te maken met de router. De netwerkswitch is verbonden met de router via een van de poorten op de router. Dit kan het aantal apparaten in een klein kantoornetwerk uitbreiden, zoals desktops, printers en laptops, via bekabelde internetverbindingen.

Aan de slag met het juiste netwerkapparaat Neem contact op met een Cisco Sales-adviseur die uw specifieke vereisten begrijpt. U krijgt een beveiligd, betrouwbaar en betaalbaar netwerk dat wordt ondersteund door Cisco, dat is afgestemd op uw huidige behoeften en kan meegroeien met uw toekomstige vereisten.
https://lanbaas.nl/contact/

Toont alle 4 resultaten

Scroll naar top