Netwerk Cisco router kopen

Netwerk Cisco Router biedt intent-based networking voor WAN, LAN en cloud. Cisco netwerkrouters bieden geavanceerde analyse, applicatie-optimalisatie, automatische configuratie en geïntegreerde beveiliging om een ​​complete en betrouwbare oplossing te bieden. Zeer veilige authenticatie, sterke codering en segmentatiebescherming van de WAN-edge tot de cloud, gebruikers, gegevens en applicaties worden beschermd.

Cisco Router

Netwerkrouters veranderen snel van apparaten die zijn ontworpen om heterogene netwerken met elkaar te verbinden naar geïntegreerde serviceapparaten die andere functies dan routing kunnen bieden. Steeds meer Cisco-klanten implementeren geïntegreerde servicerouters – complexe netwerkrouters die spraak-, video-, data- en internettoegang, draadloze en andere toepassingen kunnen bieden.

Populaire Routers

Dit zijn onder andere: ISR 4000, ISR 3900, ISR 2900, ISR 1900, ASR 1000, ASR 9000

Router

Cisco-routers verbinden verschillende netwerken met elkaar en switches verbinden meerdere apparaten met elkaar om een ​​netwerk te creëren. … De router verbindt uw netwerk met verschillende netwerken, zoals twee LAN’s, twee WAN’s of LAN en WAN. De switch verbindt verschillende apparaten om een ​​netwerk te creëren.

Nieuw of refurbished

Cisco heeft het refresh programma, hierin staan meer dan 6000 artikelen van courante tot oudere modellen. Deze apparatuur is volledig gereviseerd door Cisco en voorzien van nieuwe onderdelen, software en licenties. Volledig getest en voldoet daarnaast aan de strenge Cisco eisen. U gaat het verschil niet merken tussen nieuw en refurbished. Dus ook voor routers de moeite waard om te kijken naar Cisco refresh. Het aanbod groeit elke maand doordat systemen terug komen van service calls, lease, overstock demos etc.

Cisco router selector

Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

Scroll naar top