Cisco Switches

Wil jij alles weten over Cisco switches en Cisco accessoires? Dan vertel ik je hier graag wat achtergrond informatie. Het bedrijf is in 1984 opgericht door Leonard Bosack en Sandra Lerner, die beiden als computerassistent aan Stanford University werkten en digitaal wilden verbinden. Hiermee werd het fundament van het bedrijf gelegd! De Stanford universiteit is gelegen nabij San Francisco en is de bron van de naam van het bedrijf. Het logo is eigenlijk een brug, de Golden Gate Bridge. Cisco is een bruggenbouwer. Met behulp van routers en switches sturen ze data veiliger naar zender en ontvanger. Dit gaat via switches en routers, layer 2 en layer 3 van OSI model.

Software is de toekomst voor Cisco, Cisco DNA is hier een voorbeeld van. De nieuwe Cisco 9000 series worden ook uitgerust met Cisco DNA software. Deze zijn verkrijgbaar in 3-5-7 jaar licentie vormen. Deze DNA software is de bases voor SDN, software defined networking en sluit goed aan bij DNA center icm met o.a ISE.

Wil jij informatie over het aanschaffen van een Cisco Switch of Cisco accessoires? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij adviseren je graag over het aanschaffen van refurbished Cisco producten of ander refurbished netwerkapparatuur.

Resultaat 1–24 van de 59 resultaten wordt getoond

Scroll naar top