SFP module nodig ?

Cisco opties en accessoires zoals SFP modules en netwerkmodules, stacking kits, extra fans, licenties en meer zijn leverbaar in nieuw en refurbished. Allemaal Cisco certified met daarnaast garantie.

Heeft u extra power supplies nodig voor uw Cisco Catalyst 9000 series? Stacking kits en modules om uw netwerk te verbinden en te beheren. Maar heeft u extra onderdelen nodig voor uw spares om snel een storing te verhelpen. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste SFP module. Weet u welke Cisco DNA licentie u nodig heeft voor uw Catalyst switch? Wij helpen u uiteraard graag aan de juiste opties.

Over Cisco

Cisco blijft leider in de branche als een grote netwerkprovider voor ondernemingen. Het lijdt geen twijfel dat Cisco sinds de jaren tachtig een van de grootste netwerkbedrijven ter wereld is en dus is uitgegroeid van een verkoper van switches en routers tot een aanbieder van complexe telecommunicatie-, netwerkbeveiliging- en netwerkoplossingen.

Over LanBaas

Een online en offline leveranciers van netwerkapparatuur. Onze focus is puur op netwerk apparatuur. Wij leveren bijvoorbeeld refurbished, nieuw en gebruikte netwerk apparatuur. Daarnaast verzorgen wij inkoop verkoop onderhoud en support. Dat zijn dus echt onze speerpunten. Met meer dan 20 jaar IT ervaring en een groot netwerk helpen wij dagelijks ondernemers aan de juiste apparatuur. Wij maken graag kennis met u.

Resultaat 1–24 van de 114 resultaten wordt getoond

Scroll naar top