SFP module nodig ?

Cisco opties en accessoires zoals SFP modules en netwerkmodules, stacking kits, extra fans, licenties en meer zijn leverbaar in nieuw en refurbished. Allemaal Cisco certified met garantie.

Heeft u extra power supplies nodig voor uw Cisco Catalyst 9000 series ? Stacking kits en modules om uw netwerk te verbinden en te beheren. Extra onderdelen nodig voor uw spares om snel een storing te verhelpen. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste SFP module. Weet u welke Cisco DNA licentie u nodig heeft voor uw Catalyst switch ? Wij helpen u graag aan de juiste opties.

Over Cisco

Cisco blijft leider in de branche als een grote netwerkprovider voor ondernemingen. Het lijdt geen twijfel dat Cisco sinds de jaren tachtig een van de grootste netwerkbedrijven ter wereld is en is uitgegroeid van een verkoper van switches en routers tot een aanbieder van complexe telecommunicatie-, netwerkbeveiliging- en netwerkoplossingen.

Over LanBaas

Een online en offline leveranciers van netwerkapparatuur. Onze focus is puur op netwerk apparatuur. Wij leveren refurbished, nieuw en gebruikt. Inkoop verkoop onderhoud en support dat zijn onze speerpunten. Met meer dan 20 jaar IT ervaring en een groot netwerk helpen wij dagelijks ondernemers aan de juiste apparatuur. Wij maken graag kennis met u.

Resultaat 1–24 van de 77 resultaten wordt getoond

Scroll naar top