Wat is Cisco Refresh?

Op zoek naar een refurbished Cisco firewall? Cisco refresh certified refurbished netwerkapparatuur.
Het nieuwste gecertificeerde revisie programma van Cisco toont onze toewijding aan om onze impact op het milieu te minimaliseren en kan u helpen dit doel te bereiken. Met Cisco Refresh krijgt u de kwaliteitsproducten die we verwachten en een volledig duurzame lage CO2-voetafdruk. Lees hoe we een positieve impact hebben op de planeet en vraag om meer informatie.

Waarom wil Cisco innoveren?

Wij geloven meer dan ooit dat wat goed is voor de wereld, ook goed is voor het bedrijfsleven. De prijzen van refurbished producten zijn concurrerend, consistent met marktprijzen en dragen bij aan een beter milieu.

Integreer door Cisco Refresh gecertificeerde gereviseerde producten in uw project om het budget te maximaliseren en de levenscyclus van IT-apparatuur te verlengen.

De Cisco Refresh productlijn is een intelligente oplossing voor bedrijven. Het biedt Cisco-kwaliteit tegen een lage investering. De producten zijn “gecertificeerd door Cisco gereviseerd” en de kwaliteitsborging is hoog.

Dus ben jij op zoek naar een Refurbished Cisco firewall? Bekijk dan het aanbod op onze website. Wil jij daarnaast graag advies bij de aanschaf van een Cisco firewall? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs met jarenlange ervaringen binnen het vakgebied staan je uiteraard graag te woord om je verder te helpen. Hierdoor krijg je nooit spijt van je aankoop en kun jij dus onbezorgd genieten van je nieuwe Cisco firewall.

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Scroll naar top