Cisco Firewalls hardware

Wat zijn Cisco Firewalls? Het belangrijkste voordeel van NGFW is de mogelijkheid om internettoepassingen veilig te gebruiken, waardoor gebruikers efficiënter kunnen werken en minder ideale toepassingen kunnen blokkeren. Firewalls van de volgende generatie gebruiken diepe pakketinspectie om applicaties te identificeren en te beheren, ongeacht de IP-poort die door de applicatie wordt gebruikt.

De Cisco firewall hardware Firepower Next Generation Firewall (NGFW) is de eerste volledig geïntegreerde Firewall. Een op bedreigingen gerichte NGFW in de branche. Dus meer gericht op detectie en preventie. Dat is dus wat uw netwerk nodig heeft.

Het biedt uitgebreid en uniform beleidsbeheer voor firewall functies en applicatiebeheer. Daarnaast geeft hij bescherming tegen bedreigingen en geavanceerde malware bescherming van het netwerk tot het eindpunt.

Waarom een NGFW ?

Uw netwerk kan de eerste dreiging centrische next-generation firewall (NGFW) in de branche gebruiken. Dit om meer dreigingen te stoppen en snel dreigingen te verminderen die de verdediging verstoren.

Door dit alles stelt u in staat om meer zichtbaarheid te krijgen. En meer flexibeler te zijn. Om vervolgens meer te besparen en betere bescherming te krijgen. Kies voor de Cisco firewall hardware van de volgende generatie, NGFW.

De volgende generatie firewall (NGFW) is een netwerkbeveiligingsapparaat waarvan de functie de traditionele stateful firewall overtreft.

Nieuwe generatie firewalls bieden meer inzicht.

Bedreigingen evolueren voortdurend en er zijn steeds intensievere oplossingen nodig. De volgende generatie firewall lost dit probleem op door de functies van een traditionele firewall te combineren met een systeem om netwerkinbraak te voorkomen. In deze nieuwe generatie bedreigingsspecifieke firewall is het ontworpen om specifieke bedreigingen op een gedetailleerd niveau te detecteren en te identificeren, zoals geavanceerde malware. Deze firewalls worden daarom vaak gebruikt in bedrijfsnetwerken en geavanceerde netwerken om uitgebreide oplossingen te bieden om bedreigingen te beperken.

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Scroll naar top