Firewall

Waarom kiezen voor Firewall van Cisco. Met Cisco Talos kunt u beveiligingsinbreuken voorkomen. Hierdoor is uw netwerk 24/7 beschermd. Cisco Talos analyseert 24/7 bedreigingsgegevens en biedt de beveiliging die wordt gebruikt door Cisco’s volgende generatie firewall om zich automatisch te verdedigen tegen kwetsbaarheden

Talos

Cisco Talos helpt om bedreigingen snel te detecteren en te stoppen.
Verkrijg de diepste netwerkzichtbaarheid door ingebouwde geavanceerde beveiligingsfuncties (zoals NGIPS) en geavanceerde malwarebescherming om snel bedreigingen te detecteren en te stoppen.

Automatiseer updates en akties om tijd te besparen en complexiteit te verminderen Reageer niet één voor één op bedreigingen. Laat Cisco’s firewall NGFW het werk voor u doen. Cisco-firewalls werken naadloos samen met Cisco’s geïntegreerde beveiligingstools om bedreigingen supersnel te identificeren en te stoppen.

Beste keuze

Cisco NGFW heeft de “2018 Global Network Firewall Market Leadership Award” van Frost & Sullivan gewonnen. Gekozen door klanten en trouwe partners
Cisco is door Gartner genoemd als de beste keuze firewalls voor bedrijfsnetwerken.
Ontdek hoe Cisco-oplossingen toonaangevend en de snelste zijn in de branche op het gebied van detectietijd en respons op bedreigingen.

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Scroll naar top