Cisco refurbished

Cisco refurbished beter bekend als de Cisco Refresh-productlijn is een intelligente oplossing voor bedrijven. Het biedt Cisco-kwaliteit tegen een lage investering. De producten zijn daarnaast “gecertificeerd door Cisco gereviseerd” en de kwaliteitsborging is hoog. Maar waarom wilt u deelnemen aan Cisco Refresh?
Prestatieniveau

Bediening en prestatie zijn het belangrijkste. Cisco Refresh-producten zijn volledig gerenoveerd om een ​​hoge standaard te behouden. Implementeer de standaarden van dit proces strikt, zodat het Cisco-imago niet wordt aangetast. Elk onderdeel en elke unit ondergaat een rigoureus en uitgebreid testproces. Het testproces heeft de ISO 9001/14001-certificering doorstaan ​​en is gewijd aan herfabricage. Met andere woorden: alles moet zorgen voor kwaliteit die cyclisch verantwoord is. Het eindresultaat is geruststellend, wetende dat u de enige en enige Cisco-prestaties en -kwaliteit krijgt met officiële ondersteuning.

Verantwoord ondernemen

Refurbished equipment biedt praktische oplossingen die bedrijven en organisaties kunnen helpen om verantwoorde maatregelen te nemen. Het opknappen van Cisco Refresh-hardware verbruikt vele malen minder energie dan het vervaardigen van nieuwe hardware. Cisco Refresh kan u ook helpen de levensduur van uw Cisco-omgeving te verlengen en het aantal elektronische apparaten dat op de vuilnisbelt terechtkomt te verminderen. Deze hebben allemaal bijgedragen aan een duurzame circulaire economie.

Budgetvriendelijk haal meer uit uw IT budget

Met een korting tot 75% van de oorspronkelijke prijs van nieuwe apparatuur biedt Cisco een kosteneffectieve oplossing via de Refresh-productlijn. Deze producten bieden oplossingen voor individuele productbehoeften, of kunnen worden gecombineerd met nieuwe Cisco-producten in grotere oplossingen. Hierdoor kunnen ze de totale kosten verlagen en voldoen aan de meest uitdagende aankoopvereisten.

Besparing op de begroting op lange termijn. Is het mogelijk om eenvoudig Cisco-ondersteuning / Smarnet te krijgen op Cisco Refesh van LanBaas? De voorwaarden voor aanschaf van Cisco Refresh zijn in principe dezelfde als voor aanschaf van nieuwe Cisco-hardware.

Resultaat 1–24 van de 60 resultaten wordt getoond

Scroll naar top