Cisco 9000 Nexus series

Ben jij op zoek naar een Cisco Datacenter? Cisco 9000 Nexus Geniet van een hoge dichtheid, lage latentie en ook uitstekende energie-efficiëntie in verschillende formaten. De Nexus 9000-switch werkt in Cisco NX-OS-softwaremodus of Cisco ACI-modus en maakt gebruik van baanbrekende Cloud Scale ASIC-technologie.

Cisco Nexus 7000 series

Deze modulaire switches bieden volledige NX-OS-functies en open source programmeerbare tools voor software gedefinieerde implementatie. Profiteer dus van 10, 40 en 100 Gigabit Ethernet met hoge dichtheid, toepassingsbewustzijn, hoge programmeerbaarheid en ook prestatieanalyse.

Cisco Nexus 3000 series

De 3000-serie biedt zeer programmeerbare switches met hoge dichtheid en daarnaast lage latentie. Deze switches zijn ideaal voor conventionele implementaties, high-performance computing, flash-transacties (HFT), zeer schaalbare datacenters en ook cloud netwerken.

Cisco ACI

Met de toonaangevende SDN-oplossing Cisco ACI wordt de applicatie de kern van de infrastructuur. Door een flexibele, open en veilige architectuur te bieden, kunt u de totale eigendomskosten (TCO) verlagen, IT-taken automatiseren en tot slot de implementatie van datacenter toepassingen versnellen.

Cisco datacenter Network Manager

Automatiseer het beheer van LAN-, SAN- en multi-tenant-structuren en implementeer grote structuren met eenvoudig geautomatiseerde functies, waaronder virtual extensible LAN (VXLAN) -zichtbaarheid op de Cisco Nexus LAN-structuur.

Resultaat 1–24 van de 60 resultaten wordt getoond

Scroll naar top