Cisco 9000 Nexus series
Geniet van een hoge dichtheid, lage latentie en uitstekende energie-efficiëntie in verschillende formaten. De Nexus 9000-switch werkt in Cisco NX-OS-softwaremodus of Cisco ACI-modus en maakt gebruik van baanbrekende Cloud Scale ASIC-technologie.

Cisco Nexus 7000 series
Deze modulaire switches bieden volledige NX-OS-functies en open source programmeerbare tools voor softwaregedefinieerde implementatie. Profiteer van 10, 40 en 100 Gigabit Ethernet met hoge dichtheid, toepassingsbewustzijn, hoge programmeerbaarheid en prestatieanalyse.

Cisco Nexus 3000 series
De 3000-serie biedt zeer programmeerbare switches met hoge dichtheid en lage latentie. Deze switches zijn ideaal voor conventionele implementaties, high-performance computing, flash-transacties (HFT), zeer schaalbare datacenters en cloudnetwerken.

Cisco ACI
Met de toonaangevende SDN-oplossing Cisco ACI wordt de applicatie de kern van de infrastructuur. Door een flexibele, open en veilige architectuur te bieden, kunt u de totale eigendomskosten (TCO) verlagen, IT-taken automatiseren en de implementatie van datacentertoepassingen versnellen.

Cisco Data Center Network Manager
Automatiseer het beheer van LAN-, SAN- en multi-tenant-structuren en implementeer grote structuren met eenvoudig geautomatiseerde functies, waaronder virtual extensible LAN (VXLAN) -zichtbaarheid op de Cisco Nexus LAN-structuur.

Resultaat 1–24 van de 60 resultaten wordt getoond

Scroll naar top